Skicka in din intresseanmälan

Snart lyfter vi! Följ med på en spännande resa som kommer att förändra dina vanor! 

Din föranmälan ger dig förtur till en plats vid nästa kursstart 

Börja din resa mot en hälsosam livsstil genom att skicka in din intresseanmälan. Vi kontaktar dig så snart vi öppnar slussarna!

Inyang Eyoma Bergenstråle

När du gör en granskning av dina  dagliga vanor, och följer stegen i den process som finns i våra kurser, kommer du att få önskade resultat. Med erfarenhet av coachning och utbildning i livsstilsfrågor i mer än 25 år, ser jag vissa mönster i beteenden som leder till framgång. Jag delar med mig av mina kunskaper och erfarenheter som nutritionist och specialist inom beteendeförändring vid kost och fysisk aktivitet.

Du får ta del av en metodik som gör din resa till hälsa, bättre prestationer och välmående enklare, tydligare och mer hållbar. Många som kämpat i åratal med diverse dieter, terapier och metoder, finner att det lossnar och de får hjälp att hjälpa sig själva.  Min önskan är att ge dig verktyg som du kommer att ha nytta av i resten av ditt liv. Du kan fortsätta att utveckla dem och skapa det liv du önskar.

Här är grundpelarna i vår metod

  1. Att leva hälsosamt behöver inte vara svårt eller vara beroende av ren viljekraft.
  2. När du blir medveten om det sm styr din vanor kan du göra det som behövs för att hålla dig på rätt kurs 
  3. Byt ut sådant i din omgivning som orsakar dina misslyckanden och skapa nya smarta lösningar som leder till din framgång.

Jag ser fram emot att kunna få möjlighet att få stötta dig till framgång!

Inyang

Missa inte möjligheten att ändra på ovanar som du velat bli av med

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.